Inici Actualitat Cors de ganxet a Taradell amb motiu del Dia internacional contra la...

Cors de ganxet a Taradell amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

Aquest dissabte es commemora el Dia internacional contra la violència vers les dones. Per aquest motiu, Taradell ha realitzat durant aquests dies previs diferents actes i activitats de commemoració, organtizades per l’Ajuntament de Taradell, Som Dones, el Puntal, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Mancomunitat La Plana.

Una de les accions més sorprenents va tenir lloc aquest dissabte. Al parterre de davant l’Església Sant Genís s’hi va fer una plantada de cors contra la violència. Els cors de ganxet han estat fets pel grup La Teranyina de Som Dones amb la voluntat d’homenatjar totes les víctimes per violència de gènere, amb el seu nom, edat i el dia que van ser assassinades.

També dissabte a la Biblioteca es va fer una xerrada sota el títol ‘M’estimes? Deixa’m ser lliure’. Anirà a carrec de Rosa Padrosa i Elena Crespi. L’acte es va fer a la sala dels Lluïsos.

Foto: Ajuntament de Taradell

Abans, el 23 de novembre hi va haver un reconeixement a Gerard Preseguer per haver guanyat el 5è Concurs d’espots contra la violència de gènere i es va interpretar el monòleg ‘Camaleó’, creat i dirigit per Esther Solans i interpretat per Joan Casas.

Durant aquests dies també es pot veure al vestíbul de can Costa l’exposició ‘Dones grans, grans dones’, cedida per l’Institut Català de les Dones. I al CAP de Taradell també hi ha una exposició de cartells.

Aquest diumenge 26 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda a la sala del mig de can Costa es farà un cinefòrum amb la projecció del film ‘Agua’.

Durant tots aquests dies s’ha llegit el manifest institucional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments