Inici Actualitat Taradell torna a programar actes per commemorar el Dia internacional contra la...

Taradell torna a programar actes per commemorar el Dia internacional contra la violència vers les dones

0
COMPARTIR

Coincidint amb el 25 de novembre Dia internacional contra la violència vers les dones, Taradell ha organitzat un conjunt d’activitats.

L’Ajuntament de Taradell, Som Dones, el Puntal, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Mancomunitat La Plana faran actes. El primer que ja es pot veure és una exposició de cartells al CAP de Taradell.

El dia central serà el dissabte 25 de novembre amb una xerrada-taller a la Biblioteca sota el títol ‘M’estimes? Deixa’m ser lliure’. Anirà a carrec de Rosa Padrosa i Elena Crespi a 2/4 de 12 del matí. Abans al parterre de davant l’Església es farà una plantada de cors contra la violència i es llegirà el manifest institucional.

Abans, el 23 de novembre a les 8 del vespre a la Biblioteca es farà un reconeixement a Gerard Preseguer per haver guanyat el 5è Concurs d’espots contra la violència de gènere i s’interpretarà el monòleg ‘Camaleó’, creat i dirigit per Esther Solans i interpretat per Joan Casas.

El divendres 24 de novembre al vestíbul de can Costsa es llegirà el manifest i s’inaugurarà l’exposició ‘Dones grans, grans dones’, cedida per l’Institut Català de les Dones. Finalment, el diumenge 26 de novembre a la sala del mig de can Costa es farà un cinefòrum amb la projecció del film ‘Agua’.

Cal destacar que a l’Institut de Taradell també es faran tallers per alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, organitzats per la Mancomunitat La Plana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments