Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un punt de Sant Julià

La UD Taradell esgarrapa un punt de Sant Julià

0
COMPARTIR

Empat a un entre la UD Taradell i el Sant Julià de Vilatorta aquest dissabte a la tarda en partit de Tercera Catalana. Els taradellencs van estar a prop de sumar els tres punts a camp contrari.

Va ser un partit molt igualat i amb al·licents, ja que al Sant Julià hi ha molt accent taradellenc. Hi militen els exjugadors David Pujol, Sergi Erra i Gerard Torrents. A més, l’entrenador és el taradellenc, Cesc Pla.

La UD Taradell es va avançar al primer temps. A la mitja hora de joc Jordi Pladevall Puigdesens va marcar per posar el 0 a 1. El partit es va posar molt de cara per als taradellencs, que van marxar al descans amb avantatge.

A la segona meitat, els taradellencs van anar reculant i ho van pagar amb l’empat. A més, abans del gol local, el Sant Julià s’havia quedat amb un home menys per l’expulsió amb doble groga de Torrents. El Sant Julià, però, va empatar en un gol de xilena cap al minut 70.

Pocs minuts després, però, el Taradell va tenir a l’abast l’1 a 2, en una clara ocasió que no va aprofitar Lluís Rodríguez. Al final, repartiment de punts i el Taradell que ja en suma 20 per continuar a la zona mitja alta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments