Inici Actualitat Concentracions avui i diumenge a Taradell amb el llaç groc com a...

Concentracions avui i diumenge a Taradell amb el llaç groc com a element comú

1
COMPARTIR

Aquest dijous al vespre (19:30h) es farà una concentració davant l’Ajuntament de Taradell per exigir la llibertat dels presos polítics catalans. Però, sobretot, per Jordi Cuixart i Jordi Sánchez que fa un mes que van entrar a la presó.

L’altra convocatòria serà diumenge al matí a la Plaça de les Eres. El CDR Taradell ha organitzat un vermut popular a partir de 2/4 de 12 del matí. A la plaça s’hi farà un taller de llaços creatius, sobres decorats per als presos polítics i pancartes i un gran mural. A partir de 2/4 d’1 del migdia es farà una enllaçada de la plaça com a mostra de suport del poble a l’Aina Altimir, detinguda per una agressió falsa a la Policia Nacional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
18 novembre 2017 15:02

Por favor…autocares a Bruselas desde Taradell