Inici Actualitat La UD Taradell goleja el Pradenc i encadena la segona victòria consecutiva

La UD Taradell goleja el Pradenc i encadena la segona victòria consecutiva

0
COMPARTIR

Per primera cop a la temporada l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell encadena dues jornades seguides guanyant. Aquest dissabte ho va fer davant del Pradenc, en un matx on els taradellencs van ser molt superiors.

El triomf, però, no es va certificar fins a la part final del partit, ja que els taradellencs van perdonar molt. El partit va començar amb l’1 a 0 als 10 minuts en la primera arribada perillosa dels locals. La jugada la va iniciar Carrillo que va passar a Canó i aquest va cedir a Marçal per marcar a plaer. Una gran combinació, ràpida, que va desarticular la defensa visitant.

Després d’un xut alt de Carrillo, va arribar el 2 a 0. Canó des del centre va fer una passada interior per Marçal que es va plantar davant del porter i el va superar sense problemes. Era el minut 25.

Fins al final del primer temps, una arribada amb xut de Marçal que va acabar en córner i el gol visitant. Va ser al minut 45 en l’única arribada. Un córner va ser rematat i va acabar amb gol.

El 2 a 1 va posar incertesa al segon temps, sobretot, perquè el Taradell no va saber sentenciar fins a l’últim quart d’hora. El Pradenc només va tenir un xut fluix i centrat als primers minuts. En canvi, el Taradell va perdonar fins a cinc gols clars. Al 60 centrada d’Arnau que controla Canó i el seu xut girant-se surt massa centrat i fluix a les mans del porter. Al 62, de nou, Arnau està a punt de marcar i la pilota cau a Font que amb el taló obliga un defensa a rebutjar la pilota quasi des de la ratlla de gol. La tercera, un minut després, arriba Canó des de l’esquerra i xuta molt desviat. Al minut 70 Canó arriba per la dreta, dribla el porter i acaba centrant en una pilota que es passeja a un pam de la línia de gol. L’última al minut 73 quan una centrada de Marçal per l’esquerra la remata Khali enviant la bola al pal.

El 3 a 1 va arribar al minut 75. Canó des de la dreta intenta una centrada que toca en un defensa i es converteix en gol. Al 79 Canó aconseguia el 4 a 1 defenitiu controlant a l’interior de l’àrea i rematant amb l’esquerra.

Tres punts que consoliden el Taradell a la zona mitja-alta de la classificació amb 19 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments