Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell acull dissabte la 5a jornada de recerca etnològica...

La Biblioteca de Taradell acull dissabte la 5a jornada de recerca etnològica de la Catalunya Central

0
COMPARTIR
La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell serà la seu aquest dissabte de la V jornada La recerca etnològica a la Catalunya Central. Es tracta d’unes jornades que formen part del programa Cultura Viva, una iniciativa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i que té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya.

La jornada començarà a 2/4 de 10 del matí i estan organitzades pel Museu del Ter amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Taradell, la Biblioteca de Taradell i el Grup de Recerca Local de Taradell. A la jornada s’exposaran recerques de temàtiques etnològiques diverses realitzades a les comarques d’Osona i el Bages. El Grup de Recerca Local, que participarà per tercera vegada en aquestes jornades, hi presentarà La tradició de les atxes de barballó (12:45h). Podeu veure el programa en aquest enllaç.

La jornada és gratuïta i està adreçada als investigadors, però també a totes les persones que poden tenir interès en la recerca etnològica de la Catalunya Central.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments