Inici Esports Derrota del TT Mont-rodon davant de l’Arbúcies

Derrota del TT Mont-rodon davant de l’Arbúcies

0
COMPARTIR

Clara i contundent derrota del TT Mont-rodon a la pista del CTT Arbúcies per 6 a 1. L’equip local va presentar la seva millor alineació i va fer impossible que els taradellencs poguessin obtenir un resultat més ajustat. Tot i aquestes dificultats, l’equip va poder guanyar un partit i guanyar un parell més de sets.
Van jugar: Jordi Forcada (1), Guillem Riera i Werner Howad

Aquest cap de setmana s’atura la disputa de la lliga per fer el primer torneig del Circuit d’Individuals, una novetat del campionat d’enguany, amb la participació de diferents jugadors de l’equip en els diferents Nivells de joc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments