Inici Actualitat La Festa d’en Toca-sons posa en marxa un ‘escape room’ fins al...

La Festa d’en Toca-sons posa en marxa un ‘escape room’ fins al gener

0
COMPARTIR

Amb motiu del 25è aniversari de la Festa d’en Toca-sons, a partir d’aquest divendres i fins el 7 de gener es posarà en marxa una ‘escape room’ al voltant del bandolerisme i de la festa.

Aquesta estarà ubicada als locals de l’antic dispensari de Taradell, al carrer de Ramon Pou. L’activitat es podrà fer en grups d’entre 3 i 5 persones durant els divendres a la tarda i nit, els dissabtes durant tot el dia i els diumenges també durant tot el dia.

L”escape room’ amb el nom de l’Escapada d’en Toca-sons consisteix en una activitat on els participants han d’intentar sortir d’un recinte tancat seguint diverses pistes, enigmes i objectes i abans que es compleixi un període de temps limitat.

L’activitat està organitzada per l’Associació Festa d’en Toca-Sons amb la col·laboració de Canya que no és conya. El preu és de 40 euros per grup i les reserves es poden fer al següent telèfon: 664.608.099

Els horaris de l’activitat són els següents:

Divendres
19h – 20:30h – 22h
Dissabte
10:30h – 12h – 17:30h – 19h – 20:30h – 22h
Diumenge
10:30h – 12h – 17:30h – 19h – 20:30h
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments