Inici Actualitat El taradellenc Enric Bau guanya a Sant Joan Despí a la quarta...

El taradellenc Enric Bau guanya a Sant Joan Despí a la quarta prova de la Copa catalana de ciclocròs

0

Enric Bau va guanyar aquest diumenge en la categoria Màster 30 a la quarta prova de la Copa catalana de ciclocròs. Sant Joan Despí va acollir la competició que va comptar amb un total d’uns 280 inscrits en totes les categories.

L’altre taradellenc, Marc Clapés, amb problemes mecànics a la bici va quedar molt endarrerit. A la general, Clapés manté la segona posició, mentre que Enric Bau puja fins a la tercera posició.

També cal destacar la segona posició en categoria prebenjamins de Gil Clapés, mateixa posició que ocupa a la general.

La propera prova serà el 12 de novembre a Osca.