Inici Actualitat Anna Ramírez guanya l’exigent Épica Atacama 2017 en btt

Anna Ramírez guanya l’exigent Épica Atacama 2017 en btt

0
COMPARTIR

Després de sis dies de cursa la taradellenca Anna Ramírez es va adjudicar l’exigent competició Épica Atacama 2017, disputada a Xile en bicicleta de muntanya.

En total es disputaven sis etapes en línia amb diferents quilometratges fins a un total de 500 cronometrats. La segona edició d’aquesta prova es va tancar dissabte després de recórrer la Serralada dels Andes fins a la costa del Pacífic.

Foto: Épic Atacama

En la Marató 500k hi van participar 50 ciclistes. En la categoria femenina va guanyar Anna Ramírez, de l’equip Esteve Team. La taradellenca va fer un temps total de 23 hores 46 minuts i 33 segons. Més de 6 hores d’avantatge respecte a la segona classificada, la brasilenya Danielle Nagaoka.

Foto: Épica Atacama
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments