Inici Actualitat Contundent golejada de la UD Taradell al camp del Borgonyà

Contundent golejada de la UD Taradell al camp del Borgonyà

0
COMPARTIR

Gran triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Borgonyà. Els taradellencs van aconseguir una golejada que feia temps que no assolien. Van guanyar 0 a 4 en un partit molt complert i amb destacada actuació de Marçal Sala.

El davanter taradellenc va participar en tres dels quatre gols. Ni tan sols el contratemps del canvi obligat de Tala, per molèsties físiques, va afectar a l’equip. Al minut 12 Marçal Sala va inaugurar el marcador. El 0 a 2 va arribar al minut 22, després d’una gran jugada de Marçal que va cedir perqué marqués Canó.

Després del descans la superioritat taradellenca es va plasmar amb el 0 3. De nou, Marçal Sala aprofitant un contraatac va marcar al minut 10.

El triomf es va certificar al segon temps. Al minut 26 Oriol Oller va fer el 0 a 4 definitiu. Canó va protagonitzar la jugada i va cedir perquè Oller des de la frontal marqués. Tres punts molt importants que consoliden el Taradell en la zona mitja de la classificació amb 16 punts i bones sensacions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments