Inici Actualitat Bernat Cedó s’endú el primer premi de la 5a edició del concurs...

Bernat Cedó s’endú el primer premi de la 5a edició del concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR

El taradellenc Bernat Cedó ha estat el guanyador de la 5a edició del Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu. Cedó repeteix guardó que ja va aconseguir fa tres anys.

El certamen, organitzat per la comissió de la Festa d’en Toca-sons, va donar els premis aquest dijous al vespre. Es va premiar una fotografia que porta per títol ‘Pau siusplau’. El segon premi va ser per Josep Lluís Suárez i el tercer per Gerard Paredes.

El concurs premiava fotografies de qualsevol dels actes centrats el bandoler durant la festa major de Taradell. Enguany hi ha hagut una participació més baixa, tot i que veníem d’una edició amb major fotos presentades.

El jurat estava format pels fotògrafs Xevi Vilaregut, Pep Bosch i Paco Marxant. També es va fer el lliurament dels dos premis del concurs a la millor foto d’instagram, organitzat conjuntament amb InstaOsona. Recordem que el primer premi a la millor foto d’instagram va ser per Carola Danés de Vic i el segon per Sílvia Serra també de Vic.

Les fotos guanyadores, juntament amb d’altres participants que han estat seleccionades, es poden veure al vestíbul del Centre cultural Costa i Font on hi ha una exposició aquests dies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments