Inici Actualitat Taradell torna a concentrar-se, ara per donar suport al Govern català i...

Taradell torna a concentrar-se, ara per donar suport al Govern català i a la Mesa del Parlament

0
COMPARTIR

Nova concentració davant l’Ajuntament de Taradell. Aquest dijous a les 12 del migdia molts taradellencs s’han tornat a reunir davant la porta del consistori, juntament amb representants de l’Ajuntament i membres de l’ANC Taradell.

La concentració s’ha fet, a iniciativa de l’Assemblea, Òmnium i Crida per la Democràcia, per donar suport als representants del Govern català i els membres de la Mesa del Parlament que han estat cridats a declarar a Madrid per haver organitzat el referèndum i proclamat la República catalana.

S’ha llegit un manifest on es diu que són els representants polítics legítims escollits pels catalans a les urnes i que només els estan jutjant per les seves idees i i no per cap delicte. També es denuncia l’aplicació de l’article 155 que ha cessat un Govern democràticament escollit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments