Inici Actualitat Comença el Campionat Intercomarcal escolar de tennis taula

Comença el Campionat Intercomarcal escolar de tennis taula

0
COMPARTIR

Dissabte passat al matí va començar una nova edició del Campionat Intercomarcal Escolar de tennis taula i com és de costum la primera prova es va disputar a les instal·lacions del TT Torelló. Aquesta temporada l’escola del Club Parc d’Esports Taradell hi tornarà a tenir representació i en aquest torneig hi van participar 3 jugadors del club.

En el nivell B va tenir una actuació destacada Genís Baucells que, després de ser primer a la fase de grups, va perdre a quarts de final i va acabar en 5a posició. Izard Morcillo i Unai Luque eren quarts dels seus grups i va fer que l’Izard quedés en 16a posició del nivell B i Unai Luque era 3r del nivell C. La propera prova serà el dissabte 25 de novembre a Roda de Ter.

D’altra banda, contundent victòria del TT Mont-rodon davant del Torelló B. Els taradellencs no van donar opció a l’imposar-se 7 a 0 als joves jugadors del TT Torelló B. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Toni Borràs (2.5) i Jaume Cunill (2)

Aquesta setmana l’equip farà el desplaçament a la pista del CTT Arbúcies. El TT Mont-rodon és tercer a la classificació amb 7 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments