Inici Actualitat Ja han començat els treballs d’enderroc de l’Hotel de la Roca decretat...

Ja han començat els treballs d’enderroc de l’Hotel de la Roca decretat per ordre judicial

1
COMPARTIR

Aquests dies s’estan portant a terme els treballs d’enderroc de la part de l’Hotel de la Roca que una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va dictaminar que no complien les normes de planejament urbanístic.

Les obres van a càrrec de l’Ajuntament a qui la Justícia va fer responsable subsidiari després que l’empresa propietària, Aires del Montseny, es declarés insolvent. Quan ja es preparava l’enderroc, el veí que va denunciar l’Hotel el 2012 va presentar al·legacions al projecte de demolició i el jutge va fer parar-ho. Això va fer endarrerir els treballs fins que el consistori ha presentat un segon projecte que, per ordre judicial, amplia més elements a enderrocar. Aquest obliga a demolir no només la part del garatge soterrat que sobrepassa la distància legal respecte a un vial públic marcat per les normes de planejament urbanístic, sinó també alguns elements exteriors.

Recordem que a l’octubre de 2007 es va començar a construir un Hotel a la Roca, però un veí, Jordi Puig, que té segona residència a la urbanització, va posar un recurs en contra de la llicència otorgada per l’Ajuntament. Al 2011 Aires del Montseny va entrar en concurs de creeditors i un any més tard el TSJC anul·la la llicència i dona la raó al veí dictaminant que s’haurà d’enderrocar el que no compleix la normativa. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dictamina el 2015 que haurà de ser l’Ajuntament de Taradell qui es faci càrrec del projecte i la demolició.

L’hotel havia de ser de 3 estrelles i disposar de 21 habitacions, més menjador i sala de conferències. El garatge al soterrani estava pensat per 30 vehicles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
DOLORS BORT BERTRAN
DOLORS BORT BERTRAN
8 maig 2023 20:58

Es cert que l’hotel de La Roca s’ha venut?