Inici Actualitat L’escola El Gurri torna a participar al programa Art i Escola, que...

L’escola El Gurri torna a participar al programa Art i Escola, que arriba a la 7a edició

0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu, l’Escola El Gurri de Taradell forma part dels 32 centres educatius que han participat a la 7a edició del programa Art i Escola. Aquesta iniciativa, promoguda per ACVic, H. Associació per les les Arts Contemporànies i el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, està dedicada a promoure la presència de l’art a les escoles. Hi han participat uns 3.000 escolars.

La 7a edició s’ha dedicat al tabú. Els centres educatius comptaran amb uns mesos per confeccionar les seves propostes artístiques entorn del tabú. La trentena de centres d’educació infantil, primària i secundària són de les comarques d’Osona, Bages, Solsonès, Ripollès, Vallès Oriental i, per primer cop, el Barcelonès. Divendres es va fer la presentació de la 7a edició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments