Inici Actualitat Al balcó de l’Ajuntament de Taradell ja només lluiex la senyera després...

Al balcó de l’Ajuntament de Taradell ja només lluiex la senyera després de despenjar-se l’estelada

0
COMPARTIR

L’estelada ja no llueix al balcó de l’Ajuntament de Taradell. Divendres a la nit, després de la celebració per la proclamació de la República catalana que es va fer a la Plaça de les Eres, es va despenjar.

I és que en el ple del 6 de setembre de 2012 es va aprovar penjar l’estelada al balcó fins que s’assolís la independència de Catalunya. Es va penjar el 10 de setembre de 2012. Poc més de cinc anys després, s’ha fet l’acte simbòlic de despenjar-la. El mateix alcalde, Lluís Verdaguer, ajudat pels regidors d’ERC, Salvador Clot, i de SI, Jacint Casadevall, va retirar la bandera, mentre els taradellencs presents cantaven ‘Els Segadors’.

Ara només hi llueix la senyera catalana. Podeu veure el moment en aquest vídeo d’Albert Muntal penjat a twitter:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments