Inici Actualitat La UD Taradell perd davant d’un Joanenc molt més efectiu

La UD Taradell perd davant d’un Joanenc molt més efectiu

0
COMPARTIR

Primera derrota de la UD Taradell a casa. Els taradellencs van perdre aquest dissabte per 0 a 3 contra el Joanenc, un matx molt més igualat que el que indica el marcador. L’efectivitat dels visitants va sentenciar el matx a la segona meitat.

Qui primer va avisar va ser el Taradell. Al primer minut una bona triangulació va acabar amb un remat de primeres de Canó que va obligar a una bona intervenció del porter visitant. La més clara dels visitants van ser al minut 7 en un xut exterior que es va estavellar al travesser.

Els visitants van portar més la iniciativa, però es van trobar amb un Taradell molt ben posat i que va plantar-los cara. Passat el quart d’hora Marçal ho va intentar amb dos xuts que van sortir desviats.

La segona part va començar amb domini del Taradell. Als dos minuts Marçal es va plantar davant del porter, però molestat per un defensa no va estar encertat a l’hora de xutar en una arribada claríssima. Els visitants que no havien fet res més van obrir el marcador al minut 60 en una jugada individual que va acabar amb un gran xut creuat des de l’esquerra.

Un minut després Canó va tenir l’empat a les seves botes. Una pilota morta a dins l’àrea la va xutar el davanter taradellenc, que es va trobar amb una gran aturada del porter que va evitar l’empat.

I al minut 64 en una jugada ràpida el Joanenc va aconseguir el 0 a 2. A la contra els visitants van sentenciar. Primer van fallar una rematada de cap, però al minut 77 van fer el 0 a 3 definitiu, demostrant la gran efectivitat. Els visitants, sens dubte, seran un dels equips de la part alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments