Inici Actualitat El CP Taradell perd a casa davant del Sant Cugat

El CP Taradell perd a casa davant del Sant Cugat

0
COMPARTIR

Segona derrota consecutiva del CP Taradell a la Primera divisió espanyola. Els taradellencs van perdre aquest dissabte a la tarda davant del Sant Cugat per 2 a 4.

L’equip de Pep Rifà va veure com a la segona part els visitants capgiraven el marcador. El CP Taradell va començar guanyant. Al minut 8 Xevi Soler va avançar els taradellencs. Però el Sant Cugat va empatar ràpid. 40 segons més tard va fer l’1 a 1. Malgrat tot, de nou, Xevi Soler va fer el 2 a 1 mig minut després.

La segona part va començar amb avanatge local, però als 4 minuts va arribar l’empat visitant. Als 7 minuts el Sant Cugat va aprofitar un contraatac amb superioritat per fer el 2 a 3, i pràcticament un minut i mig després va arribar el 2 a 4 en una bona triangulació.

Malgrat que quedaven 15 minuts pel final, el CP Taradell no va poder escurçar diferències. A més, els visitants van disposar de dues faltes directes que no van aprofitar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments