Inici Actualitat Lluís Verdaguer representa Taradell al Parlament el dia que es proclama la...

Lluís Verdaguer representa Taradell al Parlament el dia que es proclama la República de Catalunya

0
COMPARTIR

Dia històric al Parlament de Catalunya quan poc abans de 2/4 de 4 de la tarda el ple ha declarat la independència de Catalunya. Hi eren presents més de 600 alcaldes i alcaldesses catalans. Entre ells, l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

Els alcaldes han pogut seguir el ple a través de pantalles des de l’auditori del Parlament per mostrar el seu total suport a les institucions catalanes i els seus governants. La gran majoria portaven la vara municipal i han celebrat el resultat de la votació cantant els Segadors i cridant ‘Visca la república’.

Un cop acabat el ple han ocupat les escales del Parlament rebent amb un aplaudiment tot el Govern català i el president Carles Puigdemont. Després d’uns breus parlaments, han vingut moments emotius cridant ‘Llibertat’ i cantant els Segadors.

La majoria d’alcaldes i alcaldesses han estat molt aplaudits quan han sortit del Parlament i marxaven pels carrers. Precisament, a la zona de concentració de la gent, també hi havia diversos taradellencs aplegats per celebrar la declaració i donar suport al Govern.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments