Inici Actualitat Clara derrota del TT Mont-rodon a Torelló

Clara derrota del TT Mont-rodon a Torelló

0
COMPARTIR

Primera derrota del TT Mont-rodon a l’Intercomarcal per un contundent 6 a 1 a la pista del TT Torelló A. El partit es podia preveure bo amb els encreuaments sortejats, però no era el dia dels jugadors de l’equip taradellenc que amb prou feines van poder guanyar el partit de l’honor. Van jugar: Rafael Montenegro (1), Guillem Riera i Albert Urgell

Aquest dissabte l’equip torna a jugar a casa, i aquest cop juga contra el segon equip del Torelló, el B, que està format per els joves jugadors del club torellonenc. El TT Mont-rodon està a la sisena posició de la taula amb 4 punts.

També el dissabte el matí a les instal·lacions del TT Torelló començarà una nova edició del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula amb participació de jugadors de l’escola del CPE Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments