Inici Actualitat Gottic Teatre recull més de 1.000 euros per la campanya Arnau 97

Gottic Teatre recull més de 1.000 euros per la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

Gottic Teatre va posar en escena diumenge l’obra ‘Animals de companyia‘ d’Estel Solé. Els joves actors i actrius del grup teatral, sota la direcció d’Eva Molet i Mercè Rovira, van fer una representació que tenia un caràcter solidari.

Els diners del tiquet d’entrada es destinaven a la campanya Arnau 97 que investiga per trobar una cura a la malaltia X-ALD. Al final, al Centre cultural Costa i Font, tots els membres de Gottic Teatre, juntament amb el seu president Magí Reig, van fer el lliurament dels diners recaptats a la família de l’Arnau Ricart i a la doctora Aurora Pujol, responsable del grup de recerca de la malaltia que es va endur l’Arnau fa poc més de dos anys. En total es van lliurar 1.086 euros.

Marta Roca, mare de l’Arnau, va donar les gràcies per les constants mostres de suport i donatius que s’han fet des de fa tres anys. La doctora Pujol va explicar que els diners recollits han permès avançar en el tractament contra la malaltia i que un nen tractat a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona ha experimentat millores importants.

La campanya Arnau 97, iniciada a l’octubre de 2015, ha recollit en tot aquest temps uns 47.000 euros. El proper 17 de desembre hi ha previst un altre acte.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments