Inici Actualitat La UD Taradell i el Tona sumen en tot, fins i tot,...

La UD Taradell i el Tona sumen en tot, fins i tot, amb una asseguda per la democràcia

0
COMPARTIR
Foto: Albert Rigol

El partit de Tercera Catalana entre la UD Taradell i la Fundació UE Tona va estar marcat pel gest dels dos equips. Jugadors i equips tècnics, abans de l’inici del partit, van fer una assentada simbòlica en senyal de protesta per l’activació de l’article 155 per part del Govern espanyol i l’anunci de suspensió del Govern català i el Parlament de Catalunya.

Foto: Albert Rigol

Després es va jugar el partit, que va acabar amb l’empat a zero inicial. El Taradell presentava les baixes de Tala, per motius personals, i de Youssuf, per sanció. El matx va ser molt igualat i no es va decantar per part de cap dels dos equips.

Els locals van tenir més opcions de victòria davant un Taradell ben posicionat, però que no va tenir gaires oportunitats per desnivellar el marcador. Malgrat tot, els taradellencs van reclamar un penal força clar que l’àrbitre no va pitar. En els últims segons, una gran intervenció de Guillem Ges va evitar el triomf dels tonencs. La UD Taradell suma 13 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments