Inici Actualitat Segona victòria del TT Mont-rodon a la Lliga intercomarcal 2017

Segona victòria del TT Mont-rodon a la Lliga intercomarcal 2017

0
COMPARTIR

Segona victòria del TT Mont-rodon a la Lliga Intercomarcal també per 4 a 3, aquest cop davant el CTT Tona. Tot i començar guanyant el primer partit, els visitants van capgirar el marcador fins a l’1 a 2. Però els enfrontaments posteriors van ser favorables. Com a partit més destacat va ser el que se li va escapar a Werner Howad a la primera ronda i va acabar perdent 2 a 3. Van jugar: Jaume Cunill (2), Sacha Cardozo (1) i Werner Howad (1).

L’equip continua a la part altra de la taula en sumar 2 dels 3 punts en joc i ja n’acumula 4. Aquesta setmana toca un desplaçament difícil al camp del TT Torelló A.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments