Inici Actualitat La UD Taradell aconsegueix un triomf patit davant del Gurb

La UD Taradell aconsegueix un triomf patit davant del Gurb

0
COMPARTIR

Victòria patida fins al final de la UD Taradell a la Tercera Catalana. Els taradellencs van guanyar per 2 a 1 dissabte al Gurb en un partit no massa bo i on van haver de superar jugar amb inferioritat numèrica des del minut 49.

El partit va ser molt igualat. En els primers minuts sense ocasions fins que al minut 13 s’avançava el Taradell. En una pilota llarga per Canó, la bola va quedar morta després de la sortida del porter i diversos rebots i va marcar a plaer.

Sense tempes per digerir-lo, en la següent jugada Canó es plantava davant del porter, el driblava i feia el 2 a 0. En un minut el partit es va posar molt de cara pels taradellencs. El Gurb va intentar reaccionar i només va mostrar-se un pèl superior durant l’últim quart d’hora del primer temps. Però només va tenir arribades en faltes, excepte un xut llunyà al minut 19 que va tocar a la part exterior del pal. Mentre que el Taradell va generar més perill en accions ràpides, sobretot, de Marçal que va fer lluir el porter en un parell d’ocasions.

La segona part va quedar ràpidament condicionada. Youssuf va veure la segona groga per obstaculitzar una falta i el Taradell es va quedar amb inferioritat. Els taradellencs van endarrerir línies davant d’un Gurb que portava el pes del partit, però que no aconseguia superar la xarxa defensiva local.

Només ho va fer al minut 68 en un córner assajat que va acabar amb un remat de cap a gol des del segon pal. La segona part també va tenir moltes interrupcions i alguna picabaralla. El Taradell no va tenir pràcticament arribada, excepte un xut d’Ignasi al minut 72. Mentre que el Gurb va rondar l’empat al minut 78 en un embolic a l’àrea i al 80 en una arribada per la dreta que va salvar in extremis Arnau Trabal.

El Taradell va saber patir i va conservar la victòria que li permet sumar 12 punts després de 7 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments