Inici Actualitat L’equip mixt del Centre Excursionista Taradell gaunya la 2a Rogaining Serra Cavallera

L’equip mixt del Centre Excursionista Taradell gaunya la 2a Rogaining Serra Cavallera

0
COMPARTIR
Foto: Aligots, club organitzador

Dissabte passat, 7 d’octubre, l’equip mixt del CE Taradell, format per Josep Maria Freixas, Meritxell Freixas i Marc Ballabriga, va gunayar la 2a Rogaining Serra Cavallera. Es tracta d’una prova que comptava amb dues modalitats. Els taradellencs van guanyar la llarga de 8 hores i que puntuava per la Copa catalana de Rogaining i pel Campionat de la Liga IberRogaine.

En la categoria d’equips mixtes, els taradellencs van guanyar amb 217 punts, un només d’avantatge respecte als segons classificats. En total hi van participar un centenar d’equips, 36 ho van fer a la categoria d’equips mixtes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments