Inici Actualitat Els germans Freixas es proclamen campions de les curses d’orientació Berguedà-O 2017

Els germans Freixas es proclamen campions de les curses d’orientació Berguedà-O 2017

0
COMPARTIR

Diumenge es va disputar l’última cursa de la lliga de curses d’orientació Berguedà-O 2017. Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas, del CET L’Enclusa-O, van proclamar-se campions del circuit C2 d’aquesta lliga.

La cursa es disputava al refugi del Rebost, als peus del Cadí-Moixeró. Meritxell Freixas va guanyar la prova en categoria femenina. Mentrestant, Josep Maria Freixas va ser segon en categoria masculina. Aquests resultats els van donar el títol. També hi va participar Marc Ballabriga (7è i 2n a la general) i Lluís Saborit (16è i 10è a la general). El circuit tenia 14 fites repartides en 3,3 quilòmtres de recorregut lineal.

Una setmana abans, dins la mateixa lliga, havien disputat la prova al municipi de Cal Rosal. Meritxell Freixas va ser tercera, mentre que Josep Maria Freixas va ser primer i Marc Ballabriga segon. Aquestes dues proves del Berguedà també puntuaven per la Lliga Nord de curses d’orientació.

També van participar a la Pedraforca O-Cup 2017

Cal remarcar que el cap de setmana del 16 al 17 de setembre van participar a Saldes a la Pedraforca O-Cup 2017. Dissabte 16 de setembre es va celebrar el Campionat de Catalunya de Llarga distància, on Meritxell Freixas va ser tercera en la categoria femenina D21A, mentre que Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga van ser setè i vuitè respectivament en categoria masculina H21A.

El diumenge 17 de setembre es va disputar la Copa Catalana de Mitja distància on Meritxel Freixas va ser segon en categoria femenina D21A, i Jose Maria Freixas i Marc Ballabriga tercer i cinquè en categoria masculina H21A, respectivament.

Tenint en compte els resultats dels dos dies per la Pedraforca O-Cup 2017, Meritxell Freixas va acabar segona, mentre que Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga van ser tercer i quart, respectivament.

Els resultats situen Meritxell Freixas vuitena a la Copa Catalana de curses d’orientació, i Marc Ballabriga i Josep Maria Freixas, vuitè i onzè respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments