Inici Actualitat Carola Danés i Sílvia Serra guanyen el concurs d’instagram de la Festa...

Carola Danés i Sílvia Serra guanyen el concurs d’instagram de la Festa d’en Toca-sons

0
COMPARTIR

El concurs d’Instagram de la Festa d’en Toca-sons ja té guanyadors, després que el jurat del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu va dictar veredicte dissabte. Carola Danés, @carolaadanske a Instagram i de Vic, és la guanyadora del primer premi, mentre que Sílvia Serra, @silviasp87 i també de Vic, ha quedat segona.

Ara, com a premi, rebran un trofeu de la cinquena edició del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu, dins del qual s’emmarca la categoria d’Instagram, i les seves fotos s’exposaran a Can Costa de Taradell del 27 d’octubre al 14 de novembre. A més,
Danés podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble.

Justament, l’entrega de premis es farà el divendres 27 a les 9 del vespre a Can Costa, coincidint amb la inauguració de l’exposició.
Les dues imatges guanyadores han sortit de la cinquantena que es van penjar a Instagram amb les etiquetes #tocasons17 i #instaosona entre el 22 i el 26 d’agost. A més, com a finalistes, han quedat tres fotos més: una de Josep Güell (@josepguell56),
una altra de Cinta González (@garsona) i una segona foto de Serra. Aquestes tres també s’exposaran a Can Costa.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona, reconeguts fotògrafs osonencs i un membre de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, van decidir els guanyadors dissabte. Han valorat la composició de les imatges i els sentiments que transmeten en un dia festiu com és la Festa d’en Toca-sons, que aquest any arribava al 25è aniversari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments