Inici Actualitat ‘Inspiring’ enceta a Taradell el primer divendres amb bona acollida

‘Inspiring’ enceta a Taradell el primer divendres amb bona acollida

0
COMPARTIR

Taradell va viure aquest divendres a la tarda la posada en marxa de la iniciativa ‘Inspiring‘. L’experiència es repetirà els propers tres divendres a la tarda amb la voluntat d’oferir un nou concepte de mercat, venda de proximitat i consum.

El Passeig Domènec Sert va acollir una quinzena de casetes amb productes de qualitat i gastronomia de quilòmetre zero. La majoria estaven orientades al món dels postres, ja que ‘Inspiring’ girarà entorn d’aquesta temàtica durant aquest mes. Hi havia melmelades, formatges, gominoles, embotits, coques, xocolata i fruita, juntament amb calçat, parament de la llar o llibres. En aquesta zona també es van fer degustacions guiades de formatges i melmelades.

A l’espai mainada, just al davant de l’Ajuntament, s’hi van fer tallers de pintar i manualitats durant tota la tarda a càrrec del Racó d’en Tuc.

A la Plaça de les Eres hi havia l’Espai actiu on primer es va narrar un conte a càrrec de l’Associació de celíacs de Catalunya. Allà els més petits van poder aprendre, si és que ja no ho sabien, aliments que poden produir intoleràncies pels celíacs. Més tard, es va fer un maridatge de castanyes i formatges amb els Castanyers de Viladrau. I a la part final s’hi va fer un concert de versions. A l’entorn de la Plaça hi havia un espai amb un parell de food trucks per menjar.

La iniciativa va comptar amb força presència de públic, tot i que encara té recorregut per consolidar-se i oferir més varietat. El proper divendres es torna a organitzar i es farà fins a finals d’octubre. Per consultar les activitats podeu consultar el nostre apartat d’Agenda.

A continuació, podeu veure algunes imatges per fer-vos una idea de la iniciativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments