Inici Actualitat Taradell declara persona ‘non grata’ Enric Millo i pagarà més impostos a...

Taradell declara persona ‘non grata’ Enric Millo i pagarà més impostos a l’Agència Tributària Catalana

0
COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous va aprovar incorporar un punt a la moció de condemna de la violència policial de l’1 d’octubre que s’havia aprovat dilluns. En concret es va afegir demanar la dimissió del delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i proclamar-lo persona ‘non grata’ al municipi. El motiu ser un dels principals responsables d’ordenar la càrrega policial contra els votants del Referèndum.

Cal recordar que el 2 de juny de 2016 l’Ajuntament ja va declarar personan ‘non grata’ el Rei Felip VI. En aquell moment ja es feia perquè no havia mantingut una posició neutral envers el procés polític de Catalunya.

Conveni per pagar més impostos a l’Agència Tributària Catalana

El ple també va aprovar dos convenis que a la pràctica suposaran que l’Ajuntament de Taradell pagarà un nou impost a l’Agència Tributària Catalana. Des del 2014 el consistori ja paga l’IRPF dels treballadors municipals directament a l’agència catalana en lloc de l’espanyola. Era un gest simbòlic perquè acabaven arribant a l’estat espanyol, segons la legalitat vigent.

Des del juliol, la Generalitat va posar en marxa el Programa d’homogeneïtzació dels processos i mecanismes interns de tramitació dels tributs i les cotitzacions socials que les administracions públiques de Catalunya i les seves entitats del sector públic ingressen a l’AEAT i a la Tresoreria General de la Seguretat Social. L’Ajuntament de Taradell s’adhereix a aquest programa i a partir d’ara pagarà també la seguretat social dels seus treballadors directament l’Agència Tributària Catalana. L’objectiu és simplificar processos i guanyar eficiència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments