Inici Actualitat Setembre de baixada de l’atur a Taradell

Setembre de baixada de l’atur a Taradell

0
COMPARTIR

Curiosament, el mes de setembre de 2017 ha registrat una important baixada de l’atur a Taradell. Malgrat l’alça a nivell català, al nostre municipi hi ha 19 persones menys en situació d’atur i es trenca la tendència de dos mesos consecutius pujant. En total, segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi ha 262 taradellencs sense feina. Fa un any a Taradell hi havia 286 persones a l’atur.

A nivell osonenc la dinàmica també ha estat a la baixa. La xifra és de 8.103 osonencs sense feina, és a dir, 136 persones menys que les que hi havia al mes de setembre. Fa un any, però, n’hi havia 9.288 a l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments