Inici Actualitat Entitats, les escoles, l’Institut i la majoria de comerços de Taradell se...

Entitats, les escoles, l’Institut i la majoria de comerços de Taradell se sumen a l’aturada general aquest dimarts

0
COMPARTIR

Taradell també viurà aquest dimarts 3 d’octubre l’aturada general d’aquest dimarts, convocada per sindicats, entitats sobiranistes i entitats socials de la Taula per la Democràcia davant la violència de la policia espanyola. Diferentes entitats del poble, els centres escolars i els comerços ja han decidit sumar-s’hi i demà no obriran els seus locals i instal·lacions.

L’escola Les Pinediques i el col·legi Sant Genís i Santa Agnès tancaran les aules i únicament tindran serveis mínims. També ho farà l’INS Taradell que se suma a l’aturada i el servei mínim consistirà en una única persona de l’equip directiu.

Tots els comerços adherits a l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) tancaran les portes. El Club Parc d’Esports i la UD Taradell també se sumen a l’aturada. Els dos clubs esportius tindran les instal·lacins tancades i no es faran cap de les activitats programades. Tampoc obrirà la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Ple urgent avui a les 20h

L’Ajuntament de Taradell està valorant sumar-se a l’aturada. L’alcalde ho ha explicat durant la concentració d’aquest dilluns, tot i que encara no està confirmat. De fet, a les 8 del vespre hi ha convocat un ple urgent a l’Ajuntament de Taradell per rebutjar els fets violents d’ahir i també es podria informar de si es secunda la vaga.

No es recolliran deixallesd avui

La Mancomunitat La Plana ja ha anunciat que se suma a l’aturada general. Això significa que no es recolliran els residus durant la nit d’avui dillulns. Per tant, no es recollirà la fracció orgànica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments