Inici Actualitat La UD Taradell supera el Vic B gràcies a una gran segona...

La UD Taradell supera el Vic B gràcies a una gran segona meitat

0
COMPARTIR

Victòria del Tercera Catalana de la UD Taradell davant del Vic B aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs han solventat el partit gràcies a una gran segona meitat, on han estat molt superiors, sobretot, a partir del minut 60.

Al primer temps els vigatans van ser superiors, amb major control de la pilota, però van tenir poques ocasions. En canvi, el Taradell en la primera arribada van marcar. Pilota endarrerida per la defensa vigatana que sorprèn al porter en el bot i Oriol Oller feia l’1 a 0 a plaer al minut 7.

Malgrat, el domini vigatà, el Taradell va augmentr diferències amb el 2 a 0 al minut 27. Canó dribla massa llarg el porter i va haver de centrar perquè Oller marqués de cap. I en la jugada següent Canó enviava desviada una vaselina.

El Vic B va entrar al partit al minut 31 en una penal rigorós on va semblar que el jugador vigatà relliscava, malgrat que l’àrbitre estava lluny per veure-ho clar. El 2 a 1 va pujar a l’electrònic. L’empat va arribar al minut 40 en una bona jugada vigatana per la dreta que va acabar amb un xut desviat que va topar amb Nil i es va introduir a la xarxa.

A la segona part la dinàmica va canviar. En els primers minuts moltes alternatives, però el Taradell va acabar amo i senyor del joc i les ocasions. Xente al minut 62 rematava de cap desviat a centrada de Canó. I al minut 65 encara més clara per Canó que va xutar fregant al pal després d’una paret amb Youssuf.

Finalment, el gol va arribar al minut 73. Canó va rematar de cap un córner. La sentència va arribar als últims minuts. Al 81 Carrillo definia de forma perfecta una passada enrera de Canó per l’esquerra. I el cinquè i definitiu el va marcar Arnau en una pilota morta a l’àrea al minut 89. El Vic només va tenir una pal en el temps de descompte.

Segona victòria taradellenca a la lliga. El Taradell suma 9 punts i continua invicte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments