Inici Actualitat Comencen les activitats a Can Costa perquè estigui obert i es pugui...

Comencen les activitats a Can Costa perquè estigui obert i es pugui votar

0
COMPARTIR

La sala del mig de can Costa i Font s’ha omplert aquest dissabte a la tarda en l’assemblea convocada pel col·lectiu Taradell pel Sí per garantir el referèndum.

Molts taradellencs i taradellenques s’han concentrat per organitzar activitats i mantenir obert can Costa. L’alcalde, Lluís Verdaguer, ha transmès tranqui·litat als presents dient que es podrà votar.

Mentrestant, a partir de les 7 de la tarda s’han començat a concretar activitats que es faran des d’aquesta hora. Entre d’altres, ja hi ha jocs de taula, salt de corda, interpretació d’instruments i música en directe del grup Independents dei, creat per l’ocasió. Es fa una crida a tothom qui tingui iniciatives per proposar-les.

També s’ha consensuat que qui es vulgui es pot quedar a sopar dins el Centre cultural i, si hi ha gent, el bar de can Costa podria obrir tota la nit.

Concentració a partir de les 5 del matí

També s’ha informat que algunes persones es quedaran a dormir a dins del Centre cultural. Això sí, s’ha demanat que a partir de les 6 quedi tot recollit perquè s’iniciarà tot l’operatiu per muntar el col·legi electoral.

La convocatòria diumenge al matí és a partir de les 5 del matí, quan es demana que entre aquesta hora i les 7 hi hagi una bona colla de taradellencs per si hi hagués alguna acció per intentar tancar el centre cultural.

Ràdio Taradell també ha anunciat que avança la programació especial a partir de demà a les 5 del matí al 106.7 de la FM.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments