Inici Actualitat El mas El Colomer obre portes dissabte per visitar els espais de...

El mas El Colomer obre portes dissabte per visitar els espais de l’antiga escola

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

Aquest dissabte de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia qui vulgui podrà visitar el mas El Colomer. El motiu de l’obertura de portes és poder visitar els espais de l’antiga escola, que compleix el seu 75è aniversari de la seva fundació.

La visita permetrà recórrer algunes estances de la casa i reviure espais on l’escola i la vida de pagès compartien experiències.

Recordem que l’escola El Colomer va néixer el 1942, gràcies a la iniciativa de la mestra, Josefa Lleopart i fins el 1959 va reunir alumnes de Taradell, Malla, Balenyà, Tona i rodalies. Precisament, divendres passat es va presentar un llibre sobre aquesta escola singular.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments