Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell convoca el 10è Premi al millor treball de recerca...

L’Ajuntament de Taradell convoca el 10è Premi al millor treball de recerca de batxillerat

0
COMPARTIR

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Taradell i el Consell Escolar Municipal han convocat la desena edició del Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat. L’objectiu és guardonar un treball que tingui una temàtica relacionada amb Taradell.

El premi està dotat amb 600 euros. La presentació dels treballs es pot fer fins el 30 de novembre a les oficines de l’Ajuntament i el lliurament del premi es farà el 19 de gener, coincidint amb la festa major d’hivern.

Fins ara s’han fet nou edicions i només la del 2015 va quedar deserta després de valorar els dos únics treballs que es van presentar. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments