Inici Actualitat La UD Taradell continua invicte, però només pot empatar a Seva

La UD Taradell continua invicte, però només pot empatar a Seva

0
COMPARTIR

Empat a 2 de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al camp del Seva. Els taradellencs van sumar el tercer empat consecutiu en un partit on van ser superiors i van perdonar de cara a porteria.

L’empat és positiu perquè manté l’equip de Gerard Pallarès sense conèixer la derrota en quatre jornades. Però els taradellencs guanyaven a falta d’un quart d’hora i van desaprofitar moltes ocasions per endur-se la victòria.

Al primer temps, els taradellencs van ser superiors i van realitzar un bon futbol. Tot i tenir dues bones ocasions de Marçal i Canó per avançar-se van ser els locals qui van marcar primer al minut 15. Malgrat el contratemps, el Taradell va reaccionar ràpid i Canó en el llançament d’un córner va fer l’empat a 1 al minut 21. Fins al descans els taradellencs van tenir prou ocasions clares per desnivellar el marcador.

L’1 a 2 va arribar a l’inici de la segona part. Només començar, Oriol Oller que debutava amb l’equip taradellenc va marcar. A partir d’aquí el Taradell no va saber matar el partit i ja en els últims 10 minuts el Seva va fer l’empat a 2 definitiu. El Taradell suma 6 punts en quatre jornades i ocupa la setena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments