Inici Actualitat Trobada de gegants amb la celebració dels 40 anys d’en Guillem de...

Trobada de gegants amb la celebració dels 40 anys d’en Guillem de Montrodon i la Tiburgeta

0
COMPARTIR

Lluïda trobada de gegants a Taradell aquest diumenge. La 24a edició va coincidir amb el 40è aniversari dels gegants de Taradell. La Colla jove de geganters ho va celebrar amb una gran organització, la participació de moltes colles geganteres i un pastís commemoratiu ple de gominoles.

Com sempre les colles participants es van trobar a la zona dels Vilademany. Allà abans d’iniciar-se la cercavila es va fer un acte reivindicatiu a favor del referèndum. I és que a les 11 del matí es convocava a la Marató per la democràcia davant dels ajuntaments. A Taradell, amb motiu de la trobada de gegants, es va fer a la Ronda dels Vilademany i s’ha llegit aquest mamifest de l’ACM i l’AMI.

La cercavila va recórrer els carrers més cèntrics del municipi. El final de festa amb les ballades de cada colla i una ballada conjunta es va fer a l’aparcament de la Carpa. A la trobada hi van participar més d’una vinenta de colles i molts gegants van lluir estelades i banderes del SÍ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments