Inici Actualitat Taradell acull diumenge la 24a Trobada de gegants

Taradell acull diumenge la 24a Trobada de gegants

0
COMPARTIR

Coincidint amb els 40 anys dels Gegants de Taradell, aquest diumenge tindrà lloc la 24a edició de la Trobada de Gegants. Organitzada per la Colla jove de geganters i grallers de Taradell, l’activitat començarà a les 9 del matí amb una plantada a la Ronda dels Vilademany.

L’inici de la cercavila serà a 1/4 de 12 del matí amb un recorregut pels carrers més cèntrics del poble i amb final a l’aparcament de la carpa. Allà a la una del migdia s’hi farà la ballada final.

Està previst que la trobada reuneixi els gegants deCaetalunya, Ribes de Freser, Prats de Lluçanès, Gironella, Torelló, Sant Vicenç de Montalt, barri de Santa Anna de Vic, Ripoll, Les Franqueses del Vallès, Sant Pere de Vilamajor, Sant Hipòlit de Voltregà, Puigreig, Sant Vicenç de Torelló, Caldes d’Estrac, Les Borges Blanques, Matadepera, Vilallobent, Tordera, Alella, Sant Llorenç Savall, Manlleu, Balsareny, Sant Miquel de Balenyà, Tortellà, Vilanova de Sau i els Gegants d’en Toca-sons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments