Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell proposa una vetllada amb contes eròtics

La Biblioteca de Taradell proposa una vetllada amb contes eròtics

0
COMPARTIR

Aquest divendres al vespre la Biblioteca Antoni Pladevall i Font farà anar la imaginació. L’actriu argentina Sandra Rossi serà l’encarregada d’explicar contes eròtics per a adults, en una proposta divertida i sorprenent.

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre i sota el títol ‘Las travesuras de Eros‘. Relatarà quatre narracions repassant diferents situacions eròtiques que es presenten de forma subtil o explícitament. Els contes són ‘La gelosia‘ de Quim Monzaó, ‘El discreto encanto del liguero‘ de Daniel Samper Pizano, ‘El fantasma galante‘ de Pedro Zarraluki i ‘Atravesada por Eros‘ de Sandra Rossi.

L’acte està obert a tots els adults i durarà una hora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments