Inici Actualitat La UD Taradell salva un punt davant del Roda en un partit...

La UD Taradell salva un punt davant del Roda en un partit molt obert

0
COMPARTIR

Partit molt entretingut i amb moltes alternatives entre la UD Taradell i el Roda aquest dissabte a la Roureda. Els rodencs van marxar molt enfedats per un penal a cinc minuts que va suposar l’empat definitiu. Mentre que els taradellencs també van protestar molt el gol dels visitants en fora de joc.

A la primera meitat hi va haver poques ocasions i molta igualtat. A banda d’un remat innocent de Carrillo amb el cap en els primers minuts poca cosa. El mateix jugador a la part final de la primera meitat va estar a punt de marcar en la millor ocasió pels taradellencs. Mentre que el Roda va tenir la seva millor a poc pel descans en una rematada que va aturar Nil.

La segona part va ser diferent. Els rodencs van tenir una clara ocasió només començar en un xut sol davant de Nil. Mentre que el Taradell també arribava amb perill amb ocasions de Muntal i Carrillo.

Al minut 57 va arribar el gol visitant. Córner tret en curt que va acabar amb una centrada on el davanter rodenc totalment sol i en fora de joc rematava de cap a gol. El Taradell, però, va reaccionar bé i va mostrar ambició per aconseguir el gol. Tala enviava un córner directe a la creueta i Canó quasi marca avançant-se al porter.

A l’equador de la segona meitat Marçal va estar a punt de marcar. Primer amb una engaltada des de fora de l’àrea i després arribant per l’esquerra a una centrada de Canó per la dreta. A la sortida del córner, minut 77, Font rematava massa creuat en una nova claríssima ocasió.

L’empat es veia a venir i va arribar amb un penal al minut 86. Canó va rebre d’esquenes dins de l’àrea i l’àrbitre va senyalar penal perquè el defensa l’agafava. Protestes molt enèrgiques del Roda, però Tala no va perdonar.

Fins al final ocasions pels dos equips buscant el triomf. El Roda va tenir un parell de xuts inofensius i una jugada en llarg on Nil va sortir en fals però el xut del davanter rodenc cap a porteria buida des de l’esquerra el va tallar Nadir. El Taradell, però, també va buscar el gol fins al final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments