Inici Actualitat El TT Mont-rodon va encetar temporada amb el 7è Open d’Arbúcies

El TT Mont-rodon va encetar temporada amb el 7è Open d’Arbúcies

0
COMPARTIR

Aquest dissabte passat es va donar el tret de sortida a la competició Intercomarcal amb la celebració del 7è Open d’Arbúcies de tennis taula. Com ja és habitual en els darrers anys el matí es va disputar l’open Escolar on hi participava el taradellenc Genís Baucells a la categoria Benjamí-Aleví. A la fase de grups va ser segon, i ja al quadre final va perdre a quarts de final i va acabar en 5a posició final.

A la jornada de la tarda, a l’open absolut, van ser tres els participants de l’entitat que hi van jugar. En Genís va ser tercer de grup i va perdre a la primera ronda contra Jad Zahri del TT Torelló per 3 a 0; en Jaume Cunill i en Jordi Forcada van ser segons del seu grup, i a la fase final en Jaume va caure a 32ens de final contra Gerard Romera del TT Torelló per 1 a 3, mentre que en Jordi superava la primera ronda i queia a setzens de final davant en Jordi Vila del CTT Arbúcies per 1 a 3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments