Inici Actualitat Taradell es torna a bolcar amb la mobilització de la Diada Nacional...

Taradell es torna a bolcar amb la mobilització de la Diada Nacional de Catalunya 2017

0
COMPARTIR

Un total de vuit autocars van sortir aquest dilluns al migdia de Taradell per dirigir-se a Barcelona i participar en la mobilització de la Diada Nacional de Catalunya. Com ja és habitual des de 2012, la majoria de taradellencs i taradellenques van trobar-se a l’aparcament de la Carpa per pujar als autocars i fer el viatge fins a Barcelona.

Molts altres taradellencs i taradellenques també s’hi van traslladar en multitud de cotxes particulars, ja que l’ANC Taradell havia confirmat dies abans que és dels anys que s’havien venut més samarretes.

A Barcelona la mobilització, organitzada per l’ANC, Òmnium i AMI, va concentrar la gent al llarg del Passeig de Gràcia i del carrer Aragó en un ambient cívic i molt festiu. Tot i que per la gran presència de gent la concentració s’estenia pels costats dels principals carrers fins a la plaça Catalunya per baix amb un total de 48 trams.

La majoria de taradellencs estaven situats al tram 109, un dels que estaven adjudicats a la comarca d’Osona. La manifestació ha tingut un minut de silenci molt emotiu en record de les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost. Poc després de les 17:14h els participants han vist com quatre pancartes es desplaçaven des dels esxtrems fins a la intersecció entre Passeig de Gràcia i carrer Aragó. Mentrestant, multitud de crits a favor de la independència i de votar l’1 d’octubre en una nova demostració de civisme.

A continuació podeu veure més imatges d’una nova jornada històrica i d’alguns taradellencs presents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments