Inici Actualitat Un dels anys amb més taradellencs a la Marxa dels Vigatans

Un dels anys amb més taradellencs a la Marxa dels Vigatans

1
COMPARTIR

Molts taradellencs i taradellenques no s’han volgut perdre aquest divendres la 15a edició de la Marxa dels Vigatans. Com sempre Taradell hi participa amb una columna, la de Francesc Sans Miquel de Montrodon. Per això, aquest divendres a la tarda s’han trobat a la Plaça de les Eres per iniciar la caminada fins a la capital osonenca.

Enguany, la Marxa possiblement ha comptat amb una de les participacions més altes de taradellencs, que s’han fet la foto abans de marxar. També hi han participat els Geganters de Taradell amb en Guillem de Montrodon i la Tiburgeta i els Tonis amb carruatges que han acompanyat part del recorregut.

La columna de Taradell estava encapçalada pel penonaire, que aquest any era l’hereu Quico Jordà.

A Vic participaven a la Marxa dels Vigatans que aquest 2017 feia un record més especial a la figura de Bac de Roca amb la inauguració d’una escultura. Per tercer any l’acte la concentració es va fer a la Plaça Major de Vic on al vespre es trobaven totes les columnes dels pobles participants que portaran torxes i entraran pels set carrers, emulant de manera simbòlica, les set portes que antigament donaven entrada a la ciutat de Vic.

La Marxa es va tancar amb l’homenatge a Pilarín Bayés i la tradicional crema del Decret de Nova Planta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
avi
avi
8 setembre 2017 21:16

M’agradaria fer una opinió, sempre els catalans fem les manifestacions sortint al carrer, no ens fan ni cas, jo dic una cosa, podríem anar el revés, podríem quedar-nos a casa, les neveres plenes, i tothom sense sortir de casa fins que els polítics parlin, pensem que catalunya és el 25 per cent del motor, fins quan serien capaços de mantenir un motor al 75 per cent.