Inici Actualitat Taradell farà dissabte l’acte unitari per la independència

Taradell farà dissabte l’acte unitari per la independència

0
COMPARTIR

Ja van sis anys que totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament de Taradell, juntament amb l’ANC, organitzen un acte previ a l’11 de setembre i amb caràcter marcadament independentista.

Enguany tindrà lloc dissabte a 2/4 de 9 del vespre a La Plaça. L’acte comptarà amb una posada en escena de l’actor Carles Martínez, que representant l’expresident Lluís Companys, explicarà els fets del 6 d’octubre de 1934. Va ser quan Companys, en un context de vaga general revolucionària contra el govern de Madrid, va declarar l’Estat Català dins la República Federal Espanyola. Un Estat que va durar 10 hores per la manca de suport.

L’acte també comptarà amb la intervenció de la Coral Arpa i la interpretació dels segadors a càrrec de Sebastià Bardolet.

L’acte està convocat per ANC Taradell, PDeCAT, ERC i SI i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, JNC, JERC, CUP i Òmnium.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments