Inici Actualitat Taradell torna a organitzar una columna per participar a la 15a edició...

Taradell torna a organitzar una columna per participar a la 15a edició de la Marxa dels Vigatans

0
COMPARTIR

Un any més Taradell serà present a la Marxa dels Vigatans, que complirà la 15a edició el proper 8 de setembre. Hi particiaparà amb la Columna Francesc Sans Miquel de Montrodon. Per aquest motiu, tots els qui hi vulguin participar han de saber que la trobada es farà a la Plaça de les Eres a partir de les 5 de la tarda.

D’allà se sortirà caminant cap a Vic per participar a la Marxa dels Vigatans, que enguany recordarà la figura de Bac de Roda.

Per tercer any l’acte es farà a la Plaça Major de Vic, en lloc de la plaça de la Catedral. Allà s’hi trobaran totes les columnes dels pobles participants que portaran torxes i entraran pels set carrers, emulant de manera simbòlica, les set portes que antigament donaven entrada a la ciutat de Vic.

A Vic la Marxa començarà a 2/4 de 10 de la nit i una hora abans s’inaugurarà la nova escultura dedicada a Bac de Roda, obra de Marià Dinarès, que es col·locarà entre el carrer de Gurb i l’església del Carme de la Rambla Davallades, en un lloc proper on va ser penjat el 2 de novembre de 1713 per ser un dels partidaris de Carles d’Àustria. Aquest any la persona homenatjada serà Pilarín Bayés.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments