Inici Actualitat L’atur augmenta de forma important a Taradell durant el mes d’agost de...

L’atur augmenta de forma important a Taradell durant el mes d’agost de 2017

0
COMPARTIR

Per segon mes consecutiu l’atur a Taradell ha augmentat. I ho ha fet de forma molt important durant el mes d’agost de 2017. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, actualment hi ha 23 taradellencs més sense feina que respecte al mes de juliol.

La pujada de l’atur situa la xifra de veïns sense feina en un total de 281. Tot i això, continua sent més baixa que la registrada fa un any, quan hi havia 301 taradellencs a l’atur.

A nivell osonenc la dinàmica també ha estat a l’alça, ja que l’atur ha pujat de forma considerable. La xifra és de 8.239 osonencs sense feina, és a dir, 304 persones més que les que hi havia al mes de juliol. Fa un any, però, n’hi havia 9.388 a l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments