Inici Actualitat Encetem nova secció a Taradell.com on farem crítica de cinema

Encetem nova secció a Taradell.com on farem crítica de cinema

0
COMPARTIR

Amb la voluntat d’oferir complements a la informació general sobre Taradell, en els propers dies posarem en marxa una nova secció. Aquesta estarà dedicada a cinema i serà un apartat on farem crítica sobre cinema.

Esther Solans, aficionada al món del teatre i del cinema, ens donarà la seva visió sobre les pel·lícules que hagi anat a veure i que s’estrenin a la gran pantalla.

L’apartat es podrà consultar a través del subapartat que hi ha passant el cursor pel menú ‘Cultura’ o en un espai específic de la portada de la web. Comptarà amb la informació bàsica sobre la pel·lícula, una imatge del cartell oficial, un tràiler sobre el film i una part inferior amb la crítica d’Esther Solans i la puntuació global que haurà sorgit de valorar l’argument, la direcció, la fotografia i la banda sonora. També es destacarà el millor i el pitjor del film

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments