Inici Actualitat Sabor de Gràcia actua a Taradell amb un espectacle de projecció a...

Sabor de Gràcia actua a Taradell amb un espectacle de projecció a la façana de l’església

0
COMPARTIR

El tradicional concert dels Països Catalans que es fa durant la festa major de Taradell va comptar aquest 2017 amb el grup de rumba català Sabor de Gràcia. Per primera vegada, el concert no es feia un recinte tancat. El públic que va presenciar en directe la seva actuació va comptar amb un marc incomparable de fons.

La façana de l’Església Sant Genís va servir de projecció per posar un decorat de fons ple de colors i formes. El concert posava punt i final al diumenge de Festa Major. Tot i que després del concert encara hi va haver temps per un correfoc pels carrers del centre de Taradell amb l’Escamot de Diables de Calldetenes.

Aquest dilluns a la tarda es posa el punt i final a la Festa Major 2017 amb una gimcana gitana, organitzada per les Jerc Taradell, i les habituals sardanes berenar als jardins de can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments