Inici Actualitat Les sardanes vermut i el teatre enceten els actes de la Festa...

Les sardanes vermut i el teatre enceten els actes de la Festa Major 2017 de Taradell

0
COMPARTIR

Ja es pot dir que oficialment Taradell està de festa major. Aquest diumenge s’han fet els primers actes festius. Al migdia el Parc de la Font Gran ha acollit les tradicionals sardanes vermut amb la participació de la Cobla Genisenca.

Ambient agradable, amb poqueta gent, però ganes de ballar sardanes. Com és habitual l’Agrupació Sardanista Taradell s’encarregava de l’organització amb una cobla que ha canviat de lloc per evitar dia assolellat.

Mentrestant, a la tarda ha estat el torn per al teatre. La primera representació a càrrec de Gottic Teatre ha tingut lloc al Centre cultural Costa i Font, que ha comptat amb tres quarts de la sala gran totalment plena. S’hi posava en escena l’adaptació feta per Eva Molet de l’obra ‘Mascles’ d’Albert Llorens. Sota el títol ‘De porc i de senyor se n’ha de venir de mena’, l’obra estava dirigida per Magí Reig i Lluís Presegué.

Una obra divertida que havia estat representada ja, però sense la readaptació durant la festa major de 2009. En l’adaptació es basa en sis dones que interactuen en pis d’una forma molt peculiar.

A l’apartat de galeria d’imatges teniu una secció on anirem afegint imatges de la Festa Major durant aquests dies.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments